heating services

Spoštovani uporabniki,

z namenom zagotavljanja visoke kvalitete storitev in zadovoljstva končnih uporabnikov toplotne energije vas prosimo, da za naročila izvedbe storitev v toplotnih podpostajah (izklop ogrevanja, vklop ogrevanja, praznjenje in polnjenje sistemov, itd.) uporabljate ustrezen obrazec in pravilni način podajanja naročil.

Komunalno podjetje Velenje bo opravilo storitev v toplotni podpostaji le, če bo naročilo posredovano od upravnika ali lastnika objekta, pravočasno in na predpisanem obrazcu. Naročil od posameznih stanovalcev ne sprejemamo oz. jih napotimo na upravnike objektov.

Ustrezno podpisani obrazec, ki je objavljen na spletni strani v meniju Uporabniški center -> Vloge in obrazci -> Toplota , se mora vsaj 3 koledarske dni pred želenim datumom izvedbe storitve poslati na kontakt:

  • E-mail naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V izrednih primerih (izliv vode, požar, interventno odpiranje prostorov, itd.) se lahko storitev naroči po telefonu na spodaj navedene telefonske številke:

  • dežurna služba PE Energetika (03-896-1-256 ali 03-896-1-258)
  • dgovorni inženir distribucije (03-896-1-266 ali 041-519-744).

 Storitev bo izvedena takoj, ko bo to mogoče.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni