Obnova vrocevoda Gorica

Komunalno podjetje Velenje, d. o. o., v vlogi koordinatorja izvedbe del, obvešča odjemalce toplote na območju Gorice, da se bodo v mesecu maju začela po določilih 4. člena Uredbe o vzdrževalnih delih v javno korist na področju energetike (Uradni list RS št. 125/2004 in 71/2009) izvajati investicijsko vzdrževalna dela na 162 metrskem odseku vročevoda ob Šaleški cesti v smeri Gorice.

Postopek oddaje javnega naročila je v skladu z določili Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) izvedlo Komunalno podjetje Velenje, d. o. o., v imenu Mestne občine Velenje in Občine Šoštanj.

Gradnja bo potekala v skladu s projektno dokumentacijo PZI – investicijsko vzdrževalna dela, »Sanacija vročevoda Podkraj-Gorica, odsek J5053 do J5517, 2. faza, ki je bila izdelana v Komunalnem podjetju Velenje, d. o. o., Koroška cesta 37/b, 3320 Velenje«, št. projekta: 363-TO/2017, februar 2017.

Predvidena dela zajemajo obnovo izolacijskega plašča cevovoda, vključno s peskanjem ter antikorozijsko zaščito cevovoda, zamenjavo podpor in delov cevovoda, vključujejo pa tudi pripravljalna in zaključna gradbena dela.

V primeru zamenjave posameznih odsekov cevovoda bo na celotnem območju Gorice prihajalo do občasnih motenj pri dobavi sanitarne tople vode, o čemer bodo odjemalci pravočasno obveščeni.

Zaključek del je predviden konec meseca julija 2017.

Prizadevali si bomo, da bodo dela zaključena v najkrajšem možnem času in s čim krajšimi prekinitvami dobave toplote končnim odjemalcem.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni