Konfrenca Portoroz

V terminu med 19. in 21. marcem je v GH Bernardin v Portorožu potekala tradicionalna letna mednarodna konferenca, to leto jubilejna, 20. po vrsti, na kateri je s svojim strokovnim člankom sodelovalo tudi Komunalno podjetje Velenje - PE Energetika.

Na konferenci so sodelovali številni priznani domači in tuji gostje, gostje osrednjega omizja pa so predstavljali aktualne trende, politične odločitve in mednarodne usmeritve na področju daljinske energetike.

Na konferenci smo predstavniki PE Energetika izmenjali mnogo mnenj in izkušenj ter se soočili z različnimi pogledi na doseganje višje energetske in ekonomske učinkovitosti tako pri snovanju novih kot pri obratovanju in vzdrževanju obstoječih energetskih sistemov.

Osrednje teme konference daljinske energetike so bile:

  • Sistemi daljinskega ogrevanja in hlajenja
  • Zemeljski plin
  • Energetska učinkovitost in varovanje okolja
  • Politike, zakonodaja in menedžment daljinske energetike
  • Elementi, meritve in regulacija daljinskega ogrevanja in hlajenja
Na fotografiji: Predstavitev članka »Avtomatsko hidravlično uravnoteženje odcepov vročevodnega omrežja«, ki ga je na konferenci s strani Komunalnega podjetja Velenje, PE Energetika, predstavljal Rok Miklavžina

Rok Miklavzina

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni