mkcn

Uporabnike komunalnih dobrin in storitev obveščamo, da je v prostorih Centralne čistilne naprave Šaleške doline na Primorski cesti 8a v Šoštanju odprta informativna pisarna, kjer lahko uporabniki dobijo informacije v zvezi z izbiro in vgradnjo male komunalne čistilne naprave (MKČN). Naši strokovnjaki s tega področja bodo uporabnikom na voljo v informativni pisarni vsako sredo, med 13. in 15. uro.

Lastniki objektov, ki nimajo urejeno odvajanje in čiščenje, morajo za komunalno odpadno vodo, ki nastaja v tem objektu, zagotoviti odvajanje in čiščenje v skladu z uredbo (Uredbo o odvajanju in čiščenju komunalne odpadne vode (Uradni list RS, št. 98/15)) najpozneje do 31. decembra 2021.

Lastniki obstoječih objektov pa morajo ob prenovi objektov ali izgradnji novih objektov na območjih, kjer ni javne kanalizacije, zagotoviti ustrezno čiščenje odpadne vode, skladno z zgoraj navedeno uredbo.

Ker je izbira MKČN odvisna od več dejavnikov, vam bodo naši strokovnjaki poskušali, skupaj z Vami, cenjeni uporabniki, najti optimalno izbiro za MKČN.

Obiščite nas in dobili boste informacije iz prve roke.  

Povezavi do objav javnih razpisov za dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav v mestni občini Velenje in v občini Šoštanj v letu 2017:

http://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2017/05/8670-Sofinanciranje-izgradnje-malih-komunalnih-cistilnih-naprav-2017

in

http://www.sostanj.si/razpis/67554

Fotografija/vir: finance.si

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni