uk

Iz začasnega poročila Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v zvezi s preverjanjem skladnosti operacije s pogodbo o sofinanciranju je razvidno, da niso bile ugotovljene nepravilnosti glede predvidene izvedbe aktivnosti, finančne realizacije, obdobja upravičenosti in doseganja zastavljenih ciljev operacije.

Komunalno podjetje Velenje, Služba za investicije in razvoj, v vlogi koordinatorja projektov že od leta 2007 nudi pomoč pri vodenju in realizaciji projektov, sofinanciranih iz EU skladov za občine lastnice. Izvaja tudi vse potrebne aktivnosti za pripravo finančnih zahtevkov za povračilo sofinanciranih sredstev. Vse navedene aktivnosti smo izvajali tudi na projektu CTN Stari trg 11- objekt Čuk, za katerega je bila 29. 7. 2022 izvedena tudi kontrola s strani organa upravljanja, to je Služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Namen preverjanja na kraju samem je zagotoviti, da so navedeni stroški za blago, storitve in gradnje resnično nastali in se uporabljajo v namen, za katerega so bila dodeljena sredstva evropske kohezijske politike.

S strani kontrole je bilo ponovno, kot na vseh predhodno preverjanih projektih, ki so bili vodeni s strani Komunalnega podjetja Velenje, po prejetju Začasnega poročila o preverjanju na kraju samem ugotovljeno, da pri preverjanju projekta ni bilo ugotovljenih nepravilnosti. Ponovno smo dokazali, da smo za tovrstne naloge dovolj kompetentni in delo opravljamo vestno in strokovno.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni