GH Gorica iz zraka Nas cas

GARAŽNI PROSTORI V POSLOVNO STANOVANJSKEM OBJEKTU GORICA

Uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obveščamo, da se v ponedeljek, 2. maja 2022, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov.

S čiščenjem bomo začeli v ponedeljek, 2. maja 2022, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V torek, 3. maja 2022, od 7. ure dalje bomo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V sredo, 4. maja 2022, od 7. ure dalje bomo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

GARAŽNA HIŠA AVTOBUSNA POSTAJA VELENJE

GH Avtobusna postaja

Uporabnike garažne hiše Avtobusna postaja Velenje obveščamo, da bo v četrtek in petek, 5. in 6. maja 2022, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v četrtek zjutraj, 5. maja 2022, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno petka, 6. maja 2022, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

GH Mercator center Velenje visitsaleska.si

Uporabnike garažne hiše Mercator Velenje obveščamo, da bo v soboto in nedeljo, 7. in 8. maja 2022, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v soboto zjutraj, 7. maja 2022, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno nedelje, 8. maja 2022, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

GH Zdravstveni dom

Uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje obveščamo, da se v nedeljo, 8. maja 2022, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v nedeljo zjutraj, 8. maja 2022, ob 7. uri, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši.

Ker želimo, da je čiščenje izvedeno temeljito, prosimo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni