Portal KPV slika

Na spletnih straneh Komunalnega podjetja Velenje je uporabnikom na voljo sodoben informacijski PORTAL, ki vam omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe komunalnih dobrin, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja merilne naprave. Za prvo prijavo v Portal potrebujete zadnji prejeti račun za komunalne storitve.

Kako se uporabniki registrirajo?

Na računu poiščite:

  • uporabniško ime (številka plačnika računa) in
  • geslo (8-mestna številka zadnjega računa), ko se želite registrirati na portal.

Na spletni strani Komunalnega podjetja Velenje v zavihku Uporabniški center so objavljeni tudi odgovori na najbolj pogosta vprašanja uporabnikov in pojasnila obračunskih postavk na položnicah. Uporabnikom smo za dodatna vprašanja in pojasnila vedno na voljo tudi v času uradnih ur, in sicer v ponedeljek, sredo in petek od 8. do 13. ure. Pokličete nas lahko na telefonsko številko 03 89 61 100 ali brezplačno telefonsko številko 080 80 34 (interna 4). Odgovorili bomo tudi na vaša vprašanja, ki jih lahko pošljete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni