Spominski znak Vlada RS 1.10.2021

Velenje, 1. oktobra 2021

Danes smo v podjetju prejeli spominski znak za požrtvovalnost v boju proti COVID-19, ki ga Vlada Republike Slovenije podeljuje Komunalnemu podjetju Velenje. Ob tej priložnosti se Vladi RS zahvaljujemo, da je prepoznala naša prizadevanja in napore za izvajanje ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19).

Naj spomnimo, da je tudi v času epidemije, ko se je življenje na mnogih področjih skoraj ustavilo, izvajanje vodne in toplotne oskrbe, odvajanje in čiščenje komunalnih in padavinskih odpadnih voda, izvajanje pogrebno pokopališke dejavnosti, priprava pitne vode in nadzor nad kakovostjo pitne vode potekalo nemoteno, kljub težkim razmeram. Izjemen trud smo vlagali v nemoteno izvajanje komunalnih in energetskih storitev ter delovanje sistemov in objektov kritične infrastrukture z namenom zagotavljanja čim bolj neokrnjenih pogojev za življenje in delo prebivalcev, pa tudi za delovanje vseh drugih ključnih služb in dejavnosti. Izjemno pozornost smo takrat in tudi danes namenjali zdravju operativnega osebja, ki je odgovorno in usposobljeno za vodenje ključne komunalne in energetske infrastrukture.

Za zaključek lahko strnemo – veseli smo, da naši uporabniki in odjemalci tudi v času najbolj zaostrenih razmer niso bili brez komunalne in energetske oskrbe, temveč je le-ta ves čas potekala zanesljivo in neprekinjeno.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni