GH Gorica

POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT GORICA

Uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obveščamo, da se v petek, 19. junija 2020, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v petek, 19. junija 2020, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V soboto, 20. junija 2020, od 12. ure dalje bomo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V nedeljo, 21. junija 2020, od 7. ure dalje bomo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

Uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje obveščamo, da se v nedeljo, 21. junija 2020, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v nedeljo zjutraj, 21. junija 2020, ob 7. uri, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

Uporabnike garažne hiše Mercator Velenje obveščamo, da bo v ponedeljek in torek, 22. in 23. junija 2020, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov

S čiščenjem garažnih prostorov bomo začeli v ponedeljek zjutraj, 22. junija 2020, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno 23. junija 2020, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

Ker želimo, da je čiščenje prostorov v garažnih hišah izvedeno temeljito, prosimo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni