GH Gorica

POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT GORICA

Uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obveščamo, da se v petek, 19. junija 2020, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v petek, 19. junija 2020, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V soboto, 20. junija 2020, od 12. ure dalje bomo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V nedeljo, 21. junija 2020, od 7. ure dalje bomo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

Uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje obveščamo, da se v nedeljo, 21. junija 2020, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v nedeljo zjutraj, 21. junija 2020, ob 7. uri, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

Uporabnike garažne hiše Mercator Velenje obveščamo, da bo v ponedeljek in torek, 22. in 23. junija 2020, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov

S čiščenjem garažnih prostorov bomo začeli v ponedeljek zjutraj, 22. junija 2020, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno 23. junija 2020, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

Ker želimo, da je čiščenje prostorov v garažnih hišah izvedeno temeljito, prosimo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

Zahvaljujemo se za razumevanje.