VLOGA ZA IZDAJO PARKIRNEGA ABONMAJA IN DOVOLILNICE  

i Informacije

abonmaVlagatelj1

userIcon2  Osebni podatki

vprasaj Številka stanovanja (stanovanjske enote) je dodeljena s strani GURS-a. Te podatke lahko pridobite na spletni strani GURS-a ali na zadnjem izdanem računu Komunalnega podjetja Velenje.

klicaj Do parkirnega abonmaja so upravičeni samo tisti upravičenci, ki imajo stalno ali začasno bivališče v območju modrih con. Predložiti je potrebno kopijo osebnega dokumenta oz. potrdilo o prijavi, ki ga pridobite na Upravni enoti.

Dokazilo o začasnem oz. stalnem prebivališču in kopijo prometnih dovoljenj za vse vnešene registrske številke boste priložili na zadnji strani vloge.

klicaj Z vnosom telefonske številke se strinjate, da lahko vašo telefonsko uporabljamo izključno za komunikacijo v zvezi z uporabo abonmaja ali dovolilnice.

Vpisani osebni podatki bodo prvič poslani v obdelavo šele v koraku "Pregled in podpisovanje" s klikom na gumb Oddaj vlogo. Več o obdelavi in hranjenju osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.

Polja označena z so obvezna! V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na pisarno modrih con.

Powered by BreezingForms
Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni